چای بعد از قهوه و آب از پرطرفدارترین نوشیدنی های جهان می باشد.در اخبار کانادا امروز قصد داریم درباره تاثیرات مصرف چای در زنان مسن گزارشی را ارائه بدهیم.
طبق یک مطالعه استرالیایی که نشان میدهد مصرف چای در زنان مسن اثرات مثبتی دارد، قرار دادن هر روز کتری میتواند کلید یک زندگی سالم باشد.مطالعه بررسی شده با ارزیابی بیش از 800 زن مسن نشان داد که فلاونوئیدها – یک ماده طبیعی که در نوشیدنی هایی مانند چای سیاه و سبز یافت می شود – می تواند به مزایای سلامتی چشمگیری منجر شود.
افراد مورد تحقیق، همه زنان با میانگین سنی 80 سال، به دلیل دریافت ثابت فلاونوئیدها در رژیم غذایی خود، به احتمال کمتری در معرض تجمع گسترده کلسیفیکاسیون آئورت شکمی (ACC)، یک نشانگر یا خطرات سلامتی مختلف بودند.آئورت شکمی که بزرگترین شریان بدن محسوب میشود، خون اکسیژندار را از قلب به اندامهای شکمی منتقل میکند و ACC به عنوان یک پیشبینیکننده قابل اعتماد برای استعداد ابتلا به حمله قلبی، سکته مغزی و طبق این مطالعه اخیر، بیماریهای دژنراتیو شناختی مانند زوال عقل در اواخر عمر است.
این مطالعه که توسط محققان مؤسسه تحقیقاتی نوآوری تغذیه و سلامت ECU انجام شد، مشخص کرد که گروهی از زنان مسن بدون سابقه عوارض قلبی عروقی تا حد زیادی از داشتن فلاونوئیدها در رژیم غذایی روزانه خود سود می برند.
طبق یک انتشار خبری، شرکت کنندگان در مطالعه که مصرف بیشتری از کل فلاونوئیدها داشتند تا 39 درصد کمتر احتمال داشت که کلسیفیکاسیون عروقی گسترده داشته باشند.
مواد غذایی همچون چای سیاه یا سبز، زغال اخته، توت فرنگی، پرتقال، شراب قرمز، سیب، کشمش، انگور، و شکلات تلخ منبع سرشار فلاونوئیدها هستند.