بر اساس گزارش جدیدی که به طور انحصاری برای CNN منتشر شده است، تهیه غذای کودک در خانه با محصولات خریداری شده در فروشگاه، میزان فلزات سنگین سمی در غذایی که کودک شما می خورد را کاهش نمی دهد.
محققان 288 غذای خریداری شده در فروشگاه ها و بازارهای کشاورزان در سراسر ایالات متحده را مورد آزمایش قرار دادند – از جمله غلات، میوه ها، سبزیجات، تنقلات، غذاهای دندان درآور، و اقلام خانوادگی که نوزادان می خورند، مانند غلات و کیک برنج – از نظر سرب، آرسنیک، جیوه و کادمیوم بررسی کردند که در این غذاها وجود دارند.محققان همچنین داده های 7000 آزمایش غذای اضافی گزارش شده در مطالعات منتشر شده و توسط سازمان غذا و داروی ایالات متحده را بررسی کردند.
این فلزات سنگین جزو 10 ماده شیمیایی مهم سازمان جهانی بهداشت برای نوزادان و کودکان هستند که نباید در غذتی نوزادان وجود داشته باشد.
نتایج بدست آمده از این آزمایش
نتایج نشان داد که 94 درصد از غذاهای تولیدی کودک، غذاهای خانوادگی و پوره های خانگی ساخته شده از غذاهای خام خریداری شده حاوی مقادیر قابل تشخیصی از یک یا چند فلز سنگین هستند.سرب در 90 درصد غذاهای تولیدی کودک که توسط خریداران برای این گزارش خریداری شده بود و 80 درصد از غذاهای خانوادگی و پوره های خانگی خریداری شده در فروشگاه یافت شد. آرسنیک در 68 درصد غذای کودک فروشگاهی و 72 درصد از غذای خانواده خریداری شده یا تهیه شده در خانه یافت شد.کادمیم در 65 درصد از غذای کودک خریداری شده و 60 درصد از غذاهای خانوادگی و جیوه در 7 درصد از غذای کودک فروشگاهی و 10 درصد از غذاهای خانواده وجود دارد.
راهکار برای حل این مشکل چیست ؟
قرار گرفتن در معرض فلزات سمی می تواند برای مغز در حال رشد مضر باشد. به گفته آکادمی اطفال آمریکا، این با مشکلات یادگیری، شناخت و رفتار مرتبط است.پیشنهاد میشود که غذاهای آزمایش شده با محتوای فلز کم که دارای یک هشتم آلودگی فلزات سنگین نسبت به غذاهایی با بالاترین میزان هستند،استفاده شود.غذاهایی مانند موز بلغور، گوشت غذای کودک، کدو حلوایی، بره، سیب، گوشت خوک، تخم مرغ، پرتقال و هندوانه پیشنهاد میشوند .