Search

توت فرنگی عامل احتمالی هپاتیت A!

توت فرنگی عامل احتمالی هپاتیت A!

توت فرنگی عامل احتمالی هپاتیت A!

آژانس بهداشت عمومی کانادا در حال بررسی شیوع هپاتیت A در آلبرتا و ساسکاچوان در مورد توت فرنگی است.بر اساس یافته‌های تحقیقات تا به امروز، مصرف توت‌فرنگی ارگانیک تازه وارداتی منبع احتمالی شیوع این بیماری است.»بسیاری از افرادی که بیمار بودند گزارش دادند که قبل از بروز بیماری، توت فرنگی ارگانیک تازه خورده اند.

از 27 می 2022، 10 مورد تایید شده آزمایشگاهی هپاتیت A در آلبرتا و ساسکاچوان در افراد بین 10 تا 75 سال مورد بررسی قرار گرفت. چهار نفر نیاز به بستری شدن داشتند.این توت فرنگی بین 5 تا 9 مارس از فروشگاه های Co-op در دو استان خریداری شده است. PHAC گفت که آنها دیگر برای خرید در کانادا در دسترس نیستند

اما سازمان بهداشت عمومی فدرال نسبت به خوردن هر گونه توت فرنگی خریداری شده در همان محدوده تاریخی که ممکن است برای لذت بردن در آینده منجمد شده باشد، هشدار می دهد.PHAC همچنین به مردم توصیه می کند که توت فرنگی های خریداری شده در اوایل ماه مارس را در صورتی که نمی توانند تعیین کنند که از کجا آمده اند، دور بریزند.

PHAC می گوید اگر در معرض توت فرنگی قرار گرفته اید یا علائمی مطابق با عفونت هپاتیت A دارید – تب، ادرار تیره، از دست دادن اشتها، خستگی، حالت تهوع، استفراغ، درد شکم و یرقان – فوراً به دنبال مراقبت های بهداشتی باشید.واکسیناسیون می تواند از عفونت هپاتیت A جلوگیری کند، اگر با 14 روز قرار گرفتن در معرض آن تزریق شود.آژانس بازرسی مواد غذایی کانادا نیز در حال بررسی است، اما در حال حاضر هیچ هشداری برای فراخوان مواد غذایی مرتبط با شیوع این بیماری وجود ندارد.

جدیدترین مطالب

پیمایش به بالا